torsdag 21 april 2011

personliga rekord

Haft en underbart mysigt dag med mormor i Göteborg! åkte först till Västra kyrkogården och besökte släktingars gravar, planterade påskliljor och plockade vitsippor som vi strödde ut i minneslunden. Åkte ner till Majorna, Klippan och Röda sten där vi satte oss på ett mysigt utecafè och njöt av god mat, kaffe latte och vacker utsikt, solen sken på oss och det var sådär härligt avslappnat och mysigt...tittade på segelbåtar och solblänk i vattnet!

På kvällen var det dags för veckans favoritpass som sagt, löpning och styrka i skogen 1,5 timma! lika roligt och jobbigt skönt denna gång, dessutom uppnådde jag personliga rekord och märke verkligen vilka framsteg jag gjort och ökade dessutom på intervallerna i backe! grymt nöjd.
Kroppen mår bra nu!

Jobbar ett xtra pass inatt och det är alltid skönt när de pengarna dyker uppå kontot nästa lön...e trött och seg men om några timmar får jag gå hem till 4 dagars ledighet och fira påsk med älsklingen, familj och goa vänner!!

Skärtorsdag idag, det ni. Fina grejer. Ska handla lite påskmat och pynta lite med ris,fjädrar och ngn kyckling i eftermiddag när jag vaknat! Malin kommer på besök och bio på kvällen. myspysdag!

glad påsk!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar